Politica de returnare

Avem o politică de returnare de 14 zile pentru piesele din serii limitate/standard, ceea ce înseamnă că aveți 14 zile de la primirea articolului pentru a solicita returnarea.

Produse standard* – toate produsele disponibile pentru vânzare pe www.calimajewels.com care nu sunt personalizate, nu sunt gravate sau făcute pe măsură.

Produse personalizate: toate produsele vândute sub marca Calimajewels care sunt făcute la comandă, făcute pe măsură, gravate sau personalizate într-un fel, altele decât produsele standard disponibile online.

Produsele la comandă pot fi returnate cu rambursare de 70% numai în termen de 14 zile de la cumpărare, în aceleași condiții și pachete ca și cele primite

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.

Pentru a iniția o returnare, ne puteți contacta la contact@calimajewels.com. Dacă returul dvs. este acceptat, vă vom trimite o etichetă de returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți pachetul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi un retur nu vor fi acceptate.

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebări legate de retur la contact@calimajewels.com.

Returnare și rambursare parțială gratuită

Puteți să ne returnați comanda în termen de 14 zile de la primirea acesteia din orice motiv. Dacă vă returnați comanda deoarece nu sunteți mulțumit de achiziția dvs. sau din orice alt motiv, altul decât primirea unor produse defecte, deteriorate sau greșite, atunci sunteți eligibil doar pentru o returnare gratuită parțială. Acest lucru înseamnă că expediați comanda înapoi la depozitul nostru pe cheltuiala dvs. și, după primirea comenzii, vom procesa returnarea și vom iniția o rambursare pentru comanda returnată. Vă rugăm să rețineți că costul de transport pentru expedierea inițială nu va fi inclus în suma rambursată.

Este important să returnați comanda prin intermediul unui serviciu de expediere de încredere, care oferă un număr de urmărire a comenzii. După expedierea comenzii înapoi, ne puteți informa cu privire la detaliile de expediere (numărul de urmărire și numele serviciului de expediere), trimițându-ne un e-mail la adresa contact@calimajewels.com sau prin intermediul chat-ului de pe pagina principală.

Asigurați-vă că returnați comanda în starea sa originală (inclusiv cutia, etichetele etc.) și că o trimiteți înapoi într-un ambalaj durabil. Nu vom fi răspunzători pentru nicio deteriorare sau pierdere în timpul transportului. După ce primim înapoi comanda, o vom analiza și vom aproba returnarea. Odată ce returnarea dvs. este aprobată, vom iniția în termen de 24 de ore procesul de rambursare pentru produsele returnate. Vă vom informa prin e-mail după ce am inițiat procesul de rambursare.

Vă rugăm să rețineți că, în funcție de metoda de plată, poate dura până la 7-10 zile lucrătoare pentru ca suma rambursată să se reflecte în extrasul de cont.

Daune și probleme

Fiecare comandă este verificată și ambalată cu atenție înainte de expediere. Cu toate acestea, dacă primiți un produs defect, deteriorat sau dacă primiți un produs greșit, vă vom rambursa întreaga sumă sau vă vom trimite un înlocuitor gratuit pentru acesta. Vă rugăm să inspectați comanda la recepție și să ne contactați imediat pentru a putea evalua problema și a o remedia.

Pentru a solicita o rambursare integrală pentru un produs defect, trebuie să ne trimiteți imagini în sprijinul reclamației în termen de 24 de ore de la primirea produsului pe contact@calimajewels.com.

Excepții / articole nereturnabile

De asemenea, nu acceptăm retururi pentru articolele realizate la comandă după ce ați aprobat schița finală sau orice modificare personalizată a oricărei piese. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta retururi pentru articole la reducere sau carduri cadou.

Schimburi

Cel mai rapid mod de a vă asigura că veți obține ceea ce doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returnarea este acceptată, să faceți o achiziție separată pentru noul articol. În caz contrar, vom trimite celălalt produs numai după ce articolul pe care îl aveți a fost primit.

Rambursări

Vă vom notifica după ce am primit și inspectat returul și vă vom anunța dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată, veți fi rambursat automat pe metoda de plată inițială. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp până când banca dvs. sau compania de carduri de credit procesează și postează și rambursarea.

Politica de anulare

Odată ce o comandă este plasată, aveți 48 de ore la dispoziție pentru a o anula și a o modifica în mod gratuit. În cazul în care procesul de fabricație sau de redimensionare a început, o modificare a mărimii sau o anulare va fi posibilă contra unei taxe de 20 EURO.

În cazul unei anulări, rambursarea va fi efectuată fără taxa de anulare. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp până când banca sau compania de carduri de credit procesează și postează și rambursarea.