Garantie

Toate produsele au o garanție legala de conformitate de 12 luni.

Fiecare comandă este verificată și ambalată cu atenție înainte de expediere. Cu toate acestea, dacă primiți un produs defect sau deteriorat, vă vom rambursa întreaga sumă sau vă vom trimite un înlocuitor gratuit. Pentru a solicita o rambursare integrală a unui produs defect, trebuie să ne trimiteți imagini în sprijinul reclamației în termen de 24 de ore de la primirea comenzii dumneavoastră. Puteți iniția o returnare scriindu-ne la contact@calimajewels.com.

Dacă descoperiți defecte de calitate, cum ar fi componente ale bijuteriilor/accesoriilor care cad sau bijuterii care se sparg, puteți să ne trimiteți produsele înapoi și vom emite o rambursare pentru acestea sau vi le vom trimite înapoi după ce le vom repara pe cheltuiala noastră. Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor. Costul trimiterii înapoi a produsului la noi va fi suportat de către client.

Vă rugăm să rețineți că defectele de calitate sau deteriorările cauzate de utilizarea dură, frecarea, expunerea la substanțe chimice (cum ar fi săpunuri, parfumuri, dezinfectanți, loțiuni etc.), căldură excesivă sau apă, accidente, neatentie, neglijenta, utilizarea necorespunzatoare a bijuteriilor sau a altor factori care nu au legatura cu defecte de material sau manopera nu vor fi acoperite de garanție. Uzura de bază cauzată de utilizarea regulată a bijuteriilor (în special în cazul bijuteriilor placate cu tonuri) nu va fi, de asemenea, acoperită de garanție. Aflați mai multe despre îngrijirea bijuteriilor aici.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator.

Remedierea se va face in termen de 15 zile de la data constatarii deficientei.

In conditii obisnuite de utilizare si respectand instructiunile de intretinere, va veti bucura mult timp de bijuteria achizitionata.

Pentru orice alte întrebări sau asistență, nu ezitați să ne scrieți la contact@calimajewels.com sau pur și simplu să ne trimiteți un mesaj de pe pagina principală a site-ului nostru.